Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

+45 70 70 72 82

Persondatapolitik

Hos TBEA V./OVR.DK – Peter Salinas (”TBEA” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for TBEAs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt anvender vores forskellige services.

 

1. EJER- OG KONTAKTOPLYSNINGER

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

TBEA V./OVR.DK – Peter Salinas
L E Bruuns vej 3
2920 Charlottenlund

CVR-nr.: 16497274
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt det der skal til af informationer til ar behandle din sag.

De oplysninger vi beder om er alle nødvendige for at kunne behandle din sag bedst og sikrest muligt.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du køber underskriver en samarbejdsaftale.
  • Når du tilmelder dig TBEAs nyhedsbrev.

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du kontakter os.

 

3. ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Når du har eller forespørger på om, vi kan hjælpe dig med din sag.
  • Tilmelding til nyhedsbrev

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om din sag, og udleverer aldrig dine informationer til 3. Mand uden din accept. Dog bliver dine informationer naturligvis delt med dine kreditorer, som din sag omhandler.

 

4. SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne vil dog først blive slettet efter 5 år efter sidste aktivitet i din sag. Ønsker du vi sletter alle dine informationer, kan du altid kræve dette, og vi vil fremsende bevis for det er gjort.

 

5. COOKIES

Vi anvender cookies på vores hjemmeside.

 

6. SIKKERHED

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

 

7. DINE RETTIGHEDER

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.

 

8. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du altid skal afgive i forbindelse med en kontakt til os. Vi vil herefter slette dine oplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi vil herefter tilsende dig et link så du kan følge de informationer vi har om dig, og derigennem bede dem slettet.

 

9. ÆNDRINGER AF OPLYSNINGER MV.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

TBEA V./OVR.DK – Peter Salinas
L E Bruunsvej 3
2920 Charlottenlund

 

10. KLAGEADGANG

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail eller brev som angivet i pkt. 11 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for vores hjælp. Udfyld venligst nedenstående formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

booking

Fornavn(*)
Invalid Input

Efternavn(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
ugyldig mailadresse

Bemærkninger
Invalid Input

Accepter persondatapolitik(*)
Skal udfyldes

Invalid Input

Se vores klienters tilfredshed

Se tilfredshedsundersøgelse

Udtalelser fra vores tideligere klienter

Se udtalelser